Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mr. Boogie Woogie’s Dinnershow in Poppodium Duycker

5 oktober 2018 @ 18:00 - 23:30

| €75,00

Take A Picture fotografie

Take A Picture fotografie

Naar aanleiding van het grote succes in 2016 volgt nu de tweede Mr. Boogie Woogie’s Dinnershow in de grote zaal van Podium Duycker. De vorige show was totaal uitverkocht en wordt nu op veler verzoek herhaald.

Fats Domino is één van de belangrijkste bruggenbouwers tussen de zwarte Rhythm & Blues en de blanke Rock & Roll. Dankzij hits als ‘Ain’t That A Shame’, ‘Hello Josephine’ en ‘Blueberry Hill’ werd hij een wereldster. Na Elvis is hij met 65 miljoen verkochte platen de succesvolste artiest uit de geschiedenis van de Rock & Roll.
Domino overleed in oktober 2017 maar van zijn muziek kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen.

Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, één van Europa’s meest toonaangevende blues pianisten en winnaar van de Dutch Blues Challenge 2017, brengt met de Fats Domino Tribute een spetterende ode. Tijdens deze Dinnershow wordt Mr. Boogie Woogie bijgestaan door zijn band met een overweldigende blazerssectie. Probeer daar maar eens bij stil te blijven zitten tijdens je heerlijke diner! Drankjes (fris, bier, wijn, binnenlands gedistilleerd) zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor informatie over het menu kun je mailen met info@duycker.nl.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2018
Tijd:
18:00 - 23:30
Kosten:
€75,00
Website:
https://www.duycker.nl/agenda/mr-boogie-woogie-dinnershow-2/

Organisator

Duycker